Fanfic fordítás: Megint te - 26. fejezet


Először is Boldog Új Évet! Remélem ezzel a fejezettel máris jól indul az idei év.
Sajnos már ennek a sztorinak is végére érünk lassan, hiszen már csak két fejezet van vissza ezen kívül. De ne szaladjunk annyira előre, hiszen még van mit megbeszélniük a főhőseinknek. Úgyhogy olvassátok csak a 26. fejezetet!
A fordítás Márti érdeme!

Az eredeti történet ITT olvasható.





26. fejezet – Szia




TRIS


Ülök a kanapén, és egy újabb villányi tortát tömök a számba. Trehány vagyok ma, és a „rossz napot” hozom fel mentségül. A munkám még két napig nem kezdődik, szóval tulajdonképpen nincs semmi, amivel foglalkoznom kéne. Vagy talán mégis. Annyira lefoglalt ez az egész Négyes-dráma, hogy teljesen elhanyagoltam a barátaimat. Miket csináltam, mielőtt megismertem? Igaz is, berúgtam, és zavarba hoztam magam Christinával és Uriah-val. Most is azt csinálhatnám. Nem is emlékszem, mikor pletykálkodtunk semmiségekről Chrisszel utoljára.

Négyes és én sikeresen elkerültük egymást pontosan két napig, ami nagyobb teljesítmény, mint aminek hangzik. Nem hiányzik. Ami persze hazugság. Kétségbeesetten szeretném látni, de nem akarom megszólítani. Persze, én voltam a hibás, és rosszindulatú és makacs voltam, de ő volt az, aki átlépte a határt.

Nem tudom, hogy mondjam el ezt az egészet Christinának. Négyes az ő kiképzője is volt, és kínos lesz neki. Amikor nemrég azt mondta, hogy feküdjek le vele, tudom, hogy úgy értette, hogy egyszer gabalyodjunk össze, hogy dicsekedhessek vele. Nem tudom, mit fog szólni hozzá, ha valóban randizunk. Hangsúlyozom, ha. Azt mondtam Négyesnek, hogy nem vagyok kész egy kapcsolatra, de két nap fürdés nélkül, és sírva a kanapén, teljesen megváltoztatott. Akarom őt. Veszettül. Most már tudom, hogy tényleg beszélnem kell Chrisszel. Ő majdnem mindent tud a férfiakról.

- A legjobb helyre jöttél, chica – mondja, beinvitálva a lakásába.

- Chica? Az mi?

- Nem tudom. Azt jelenti, hogy lány, egy másik nyelven.

- Van még másik nyelv is?

- Úgy látszik, kell lennie. De nem azért vagyunk itt, hogy erről beszéljünk, ugye? Mondj el nekem mindent. Négyesről van szó, igaz? Beleszerettél?

Megragadja a karom, és leültet az ágyra.

- Hé, nem szerettem bele. Csak beleestem. És azt hiszem, elszúrtam, és most nem tudom, mit csináljak. – Lebiggyesztem az ajkam, és hátradőlök az ágyon.

- Oké, mondd el, mi történt. És a legelejétől kezdd, mert úgy érzem, van néhány dolog, amit elfelejtettél elmondani nekem.

Szóval, elmondok neki mindent.



TOBIAS



Miután befejeztem a munkámat a vezérlőteremben, úgy döntök, érdemes lenne beszélni Zeke-kel. Nem tudom, hogy állunk most, lehet, hogy azzal, ami köztünk történt Trisszel, megszegtem a testvér-kódexet. Ő valószínűleg csak ki fog nevetni, amiért elszúrtam az egészet. Tris pedig vissza fog menni hozzá. Ezt érzem. Valószínűleg túl hisztis vagyok, de nem tehetek róla. Tris nos... ő Tris. Azt hiszem, egyedül fogok meghalni. Ő az egyetlen, akit mindig is akartam. Csak nem tudtam ezt két héttel ezelőttig. Nem tudom, hogyhogy soha nem vettem észre a beavatás alatt, hogy milyen elképesztő. Mármint persze, hatással volt rám, hogy ő volt az első ugró, és hogy szívesen felmászott az óriáskerékre, és ő volt az első helyezett, de soha nem vettem észre az erejét, a kitartását és a szépségét, ami ehhez társult.

A titkos kopogtatással kopogok Zeke ajtaján, úgyhogy tudja, hogy én vagyok az. Sok vicces dolog van a barátságunkban. Ez nem kínos. Rögtön kinyitja, és csak bámuljuk egymást egy darabig. Amikor utoljára láttam, rájöttünk, hogy mindkettőnknek tetszik Tris. Miután kimondtuk, csak annyit mondott, hogy övé. Elég dühös lettem, úgyhogy felálltam, és szó nélkül otthagytam. Nem tudom, hogy mit fog most szólni, de remélem nem túl mérges.

- Tris elmondott mindent. Illetve majdnem mindent. Rendben van. Higgy nekem. Tudom, hogy szeretitek egymást, én pedig nem vagyok köcsög, úgyhogy nem fogok szívózni. Gratulálok, azt hiszem.

- Köszi. Köszi. Köszi. Köszi. Köszi. Köszi, haver. – Megölelem. Megöleljük egymást.

- Szóval elkaptad már?

Megbokszolom.

- Akkor jók vagyunk? – kérdezem.

- Ja, királyak! Még annál is királyabbak.

- Oké, jó. Akkor ezt szeretni fogod. Megcsókoltam, aztán minden a feje tetejére állt.

Igazam volt. Nevet.

- Hát persze. Mi a fenét csináltál?

Elmondok neki mindent, ami a hét folyamán történt, ő meg csak ült ott parázsló tekintettel. Úgy látszik, gondolkodik.

- Ez az, amit tenned kell – kezdi.

- Mit?

- Hozd helyre.

- Nem hülyeség, de hogyan?

- Ezt neked kell kitalálnod. Minek nézel? A szolgádnak?

- Nos…

- Húzz el, és keresd meg azt a lányt, te seggfej. – Kirugdos a szobájából, és pedig elindulok, hogy megkeressem Trist. Nem engedhetem el csak azért, mert túl gyáva voltam, hogy bevalljam neki az érzéseimet.



TRIS


- Ó, drágám, ezt elrontottad. Ez az, amit tenned kell. – Christina megölel. Szükségem van az ölelésére. Lehet, hogy végleg elvesztettem Tobiast. – Menj, keresd meg a srácot, és mondd el neki, hogyan érzel iránta. Nyilvánvaló, hogy teljesen beléd habarodott. Csak nem tudja, hogyan mutassa ki.

- Tudod, mit? Igazad van, Christina. Úgy értem, mindketten kedveljük egymást. Nem hagyhatjuk, hogy valami hülyeség az utunkba álljon.

- Jó.

- Jó.

Ülök ott még egy percig, arra gondolva, vajon mit fogok most csinálni. Aztán elindulok. Bátornak kell lennem. Nem félhetek a komoly kapcsolattól. Nem rémülhetek meg a gondolattól, hogy valaki szeret engem. Ez olyan önző és kegyetlen. Nemcsak nekem, hanem Tobiasnak is. Eleget bántottam már amiatt, mert nem tudok helyesen cselekedni. Megtörlöm a szemem, és elindulok a szobájából, de hirtelen letámad.

- Várj! A sminked! Elkenődött.

- Nem hiszem, hogy érdekli, Chris.

Figyelmen kívül hagyja, amit mondok, és letörli, majd újra kihúzza a szememet a szemceruzával. Nevetek. Annak ellenére, hogy elég furcsán mutatja ki, Christina szeret engem. Én is szeretem őt. Nem tudom, mihez kezdenék nélküle. Így ahelyett, hogy panaszkodnék, köszönetképpen megölelem.

- Sok szerencsét, Tris.

- Köszönöm.

Elhagyom a lakását, és elindulok. Elindulok, de hova? Lehet, hogy hiba csúszott a számításomba. Fogalmam sincs, hogy hol van, és hol keressem. Zeke.

Nem akarok Zeke-hez menni. Egyszer már kerestem nála, úgyhogy hülyeségnek tűnik megint odamenni. De teszem, amit tennem kell.

Kopogok az ajtaján.

Semmi válasz.

Újra kopogok. Még mindig semmi. Biztos nincs otthon. Felhorkantok, és megfordulok. Körülbelül három lépést teszek, amikor úgy érzem, valaki van a hátam mögött. Ő az. Tobias az. Megfordulok.

- Szia – mondja.






7 megjegyzés:

  1. EZ MOST KOMOLY ?! ENNYI ?!
    Hát esküszöm kiakadtam ... De lehet,hogy amiatt vagyok ilyen mert nem aludtam tegnap sokat :'D ( Mellesleg,Boldog új évet,és sok bátor csokitortát kívánok mindenkinek :3 )
    Már kezdtem örülni,hogy kapunk FourTrist erre csak lelkizés volt.
    Jó,oké az is tetszett és az,hogy beismerték maguknak az érzéseiket a másik iránt...hát az már haladás :DD
    Komolyan mindjárt vége ? :O Te jó ég .. emlékszem nyár vége felé jelent meg a fanfic és már akkor imádtam,de ez most lesokkolt ... Ugye majd kapunk még ilyen idegőrlő fanficecet ? :3
    Ezer köszönet az új részért,remélem a következőben történni is fog valami és nem csak összeveszni fognak (T.T)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon szerettem ezt a részt... Fourtrist pedig nemsokára kaptok.
      Sajnos tényleg nemsokára vége. Nekem is hiányozni fog. De idegörlőnek a Feltámadás II. tökéletes lesz.
      Türelem a jövő hétig. Puszi

      Törlés
  2. Most komolyan elment az életkedvem... Ilyen függővéget... Jó, persze, tudom, hogy mi fog történni, de akkor is... :////
    Ó, és tényleg: Boldog Új Évet!:3 Köszi a fordítást, Márti! Puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy veszem észre, hogy nem csak Bia szereti a függővéget. :)
      Köszi, neked is! Puszi

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Esti mesének hagytam,hogy cuki dolgokról álmodjak,de elszámítottam magam.XD
    Miért vagyunk már a végénél? Miért?
    Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!
    Köszi a fordítást,Márti. Puszi <44

    VálaszTörlés
  4. BUÉK. Aaaaaa nem hiszem el remélem azt lesz itt még valami :) köszi a fordítást*.*

    VálaszTörlés