Fanfic fordítás: Megint te - 9. fejezet


Meghoztam a Megint te 9. fejezetét. Ez is elég nyúlfarknyi fejezet, előre szólok, de segít jobban megértenünk Négyest. És jövő héten jön a következő! Jó olvasást!
A fordítás J.R. érdeme.
Az eredeti történet ITT olvasható.



9. fejezet - Négyes



NÉGYES


Dühösen futok ki a bárból, de Trisre nem tudok haragudni. Ő nem tehet semmiről, kivéve, hogy berúgott, és a magánéletéről kezdett mesélni, amit nem igazán érdekel. Nem sok híja volt, hogy nem hullott le az álcám. Majdnem rájött, ki voltam. Remélem elég részeg volt, hogy ne tűnjön fel neki, hogy tudom a saját nevem. Azonban mondhattam volna neki, hogy Tobias és én barátok vagyunk vagy valami. Ez elég bizarrul hangzik a fejemben. Én vagyok Tobias, és én vagyok az egyetlen ember, aki ezt tudhatja. Nem akarom, hogy Tris vagy bárki megtudja, ki vagyok valójában. Nem tudom miért védem annyira a titkomat. Nem akarom, hogy máshogy nézzenek rám, és hogy sajnáljanak. Tudom gyáván hangzik, de az is vagyok.

Tris annyira kétségbeesetten hangzott, ahogy a régi otthonáról beszélt. Én nem mondhatom el, hogy volt otthonom, de ő igen. Neki volt családja, aki szerette. Annyira féltékeny vagyok rá ezért, még ha ez helytelen is. De megértem mit érez, és annyira el akartam mondani neki, hogy értem, és hogy én is ezt éreztem. Ezért rohantam el, mert nem mondhatom el senkinek sem.

Este úgy döntök, hogy muszáj kimozdulnom a szobámból, így amikor Zeke meghív egy puccos étterembe, aminek ki sem tudom betűzni a nevét, igent mondok

Amikor megérkezünk hirtelen megtorpanok az elém táruló látványtól. Tris és Jared? Egy randin?



3 megjegyzés:

  1. Hát, ez tényleg nyúlfarknyi volt. Alig kezdtem el olvasni, már vége is volt. De jó volt egy kicsit belelátni Négyes fejébe! Köszi szépen! Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  2. Máris vége? Csak kapkodom a fejem, na 4-es csinálj végre valamit! Köszi a fordítást és izgatottan várom a kövi részt!

    VálaszTörlés
  3. Ennyi? Hát ez nem fut a falnak,de ez van.:D
    Nagyon tetszett,csak nem volt benne semmi akció,romantika,csak örlődés,de hát az is kell.Köszi Bia a fordítást. <3

    VálaszTörlés