Fanfic fordítás: Megint te - 10. fejezet


Megérkezett a Megint te 10. fejezete! Ezúttal kicsit hosszabb, mint megszokhattátok, és végre kiderül, mi is történik azon a randin. Jó olvasást!
A fordítás J.R. érdeme.
Az eredeti történet ITT olvasható.



10. fejezet - A randi



- Ja, kétszer edzek egy nap. Valahogy el kellett érnem a kocka hasat. És mivel nem akarok kövér lenni, bio kaját eszem. Hé, el kéne mennünk egyszer együtt edzeni. Azt hiszem az egy nagyon dögös randi lenne. Különben is, úgy nézel ki, mint akinek elkéne egy izmosabb hasfal - mondja Jared. Elkalandoznak a gondolataim. Azóta hallgatom ezt a baromságot, hogy ideértünk. Nem hiszem, hogy akár még egy percig kibírom, hogy hallgassam miről dumál.

Felnézek, és meglátom Négyest, Zeket és Shaunát. Négyes engem néz, meglepettnek látszik. Öltönyt visel, amitől sokkal elegánsabban fest, mint a szokásos fekete nadrágban és pólóban. A pillantása Jaredre esik, és elkomorul az arca. Lehangoltnak tűnik, és még pedig azért, mert úgy fest, ő a felesleges harmadik.

Jaredre nézek, és látom, hogy még mindig beszél. Vajon tudja, hogy nem érdekelnek a fogyásos kalandjai? Úgy döntök, erre csak egy megoldás van. - Hé, Jared, ugye nem bánod, ha Négyes ide ül hozzánk? - Mielőtt válaszolhatna, gyorsan felemelem a kezem, és intek Négyesnek. Idejön, felkap egy széket, majd leül. Látszólag szórakoztatja az én elcseszett randim.

A következő húsz percben csak ülünk félszegen. Kezdem megbánni, hogy idehívtam Négyest. Próbálom megtörni a csendet. 

- Szóval honnan ismeritek egymást?- Először nincs válasz. Jared ökölbe szorítja a kezét. - A barátnőm vele csalt meg - köpi ki. Én meg köhögve kiköpöm az italomat. - Mi?! - kérdem hangosan, jelenetet rendezve. - Te tényleg? Nem is tudtam, hogy volt barátnőd. Ki a csaj? 

- Lauren - mondja Négyes szárazon. Lauren. Emlékszem rá, amikor először leugrottam, akkor ő is ott volt. - Szóval mi is történt? - Jared válaszol: - Nos, egyik nap egy hosszú munkanap után arra mentem haza, hogy lássam ahogy barátnőm meg valami seggfej összesimulva riszájták magukat.

- Hé! Nem vagyok seggfej. És nem is ez történt. Különben is, vagy másik négy pasival is megcsalt téged.

- És attól még rendben van a dolog? - jegyzi meg Jared. Négyes elnémul. Nem tudom Négyes hogy volt képes ilyet tenni. Még csomó mindent nem tudok róla.

- Ha ettől jobban érzed magad, nem tudtam, hogy randizik valakivel - suttogja Négyes.

- Nem érzem.

Nyilvánvaló, hogy még mindig érez valamit iránta. Így elég szánalmasnak érzem magam, tekintve, hogy én meg randizok vele. Négyes valószínűleg tudja, mi jár a fejemben, mert szánakozó pillantással méreget. Megint a kínos csendben ülünk, amíg kihozzák a rendelésünk.

Hirtelen egy kezet érzek a combomon. Négyes két kézzel eszik... Jared viszont rám vigyorog. A keze feljebb csúszik. Az egész testem lefagy, ahogy a kezével szorosan tartja a combomat. Olyan szorosan, hogy érzem, hogy ott marad az ujjai nyoma. Az egy dolog, hogy akkor este a vonaton hagytam, hogy hozzám érjen, de amit most csinál az nincs rendjén.

- Tris, jól vagy? - kérdi Négyes aggódóan.

- Nem. Jared, hagyj békén! - Jared csak vigyorog. 

- Tris, a keze nem... - Elkerekedik a szeme, ahogy leesik neki mit mondok. Benéz az asztal alá. Jaredben annyi tisztesség sincs, hogy elvegye a kezét.

- Jared, vedd le róla a kibaszott kezedet - mordul rá Négyes. Még engem is megijeszt, pedig nem is rám dühös.

- Miért? Megint le akarod nyúlni a csajomat? - Szent szar. Ez Jared egyáltalán? Határozottan nem ugyanaz a személy, akivel korábban összefutottam.

- Ő nem a tiéd. Ő egy nő és ezt jobb, ha elkezded tiszteletben tartani. - Négyes szemében tűz lángol.

- Nem - Csak ennyit kell mondania, és Jared hirtelen a másik asztalon landol, Négyes pedig rajta, a képébe öklöz.

Három pincér segítségével szétszedjük őket. Nem törődöm vele, Jared merre van, de megragadom Négyes karját, és a káoszból a mosdóba vezetem.

- Sajnálom. - Ennyit mond mindössze.

- Nincs miért bocsánatot kérned. Segítettél nekem, és kiálltál értem. Köszönöm - válaszolom.

Gyengén elmosolyodik. Egy vágást veszek észre az arcán. Egy papírtörlővel csendben felitatom az arcáról a vért.

- Nem tudom mi ütött belém Laurennel. Tizenhét voltam, és még sosem csókoltam meg egy lányt, és..

- Csitt. Nem kell magyarázkodnod nekem. Én sem tudom, mit gondoltam Jareddel. Tizenhat voltam, és még sosem csókoltam meg egy fiút - mondom őt utánozva. Egyszer csak egy pincér lép be.

- Elnézést, de el kell menniük, és ki is lettek tiltva innen. - Négyessel csak nevetünk, és lelépünk.

Ma is hazakísér.






4 megjegyzés:

  1. Ez hatalmas rész volt :D Sírok xd Amúgy volt egy olyan érzésem hogy ez lesz a következő részben. És remélem Jared elballag a hűvösebbik oldalra :D Olyan aranyos volt Négyes ahogy megvédte Trist ^3^ Hiába... ez is nagyon jó rész volt...csak egy kicsit rövid :/ De ez van :D Jóból mindig kicsit osztanak :3 Köszönöm a fordítást <4

    VálaszTörlés
  2. Wow!Ez nagyon jó. Volt nekem is volt egy ilyen érzésem, hogy ez lesz. Négyes nagyon nagyon cuki volt ebben a fejezetben. (huncut vigyor) Kezd kialakulni a FourTris kapcsolat. :) Ezek a Megint te fejezetek kicsit tényleg ellégé rövidek, viszont szerintem ez volt az eddigi leghosszabb rész. :D Jared pedig már nagyon lekophatna.
    Köszi a fordítást, így tovább!!!
    Pusszi!!! <4

    VálaszTörlés
  3. Ez a legjobb Megint te fejezet!Imádtam minden sorát.Annál a combos résznél,már képes lettem volna beverni a pofáját Jarednek,de Négyes megelőzött.Imádom ezt a Négyest,mindig tudja mikor mit kell csinálni *.*.És ezek a vallomások...várom a kövit és köszi a fordítást,puszi !! :)

    VálaszTörlés
  4. Hát, kb úgy alakult a randi, ahogy szerettem volna. Tetszett, hogy Négyes megvédte Trist. Alakulnak a dolgok... :) Várom a folytatást! Puszi

    VálaszTörlés