Shailene ma festeti szőkére a haját + képek

Igen, egy tegnapi interjúban Shailene kibökte, hogy ma ismét szőke lesz. Ez számunkra remek hír, hiszen hamarosan kezdődik A lázadó forgatása, és ezek szerinte Shai is gőzerővel készül rá. Pluszba ez azért is jó, mert a Csillagainkban a hiba turnéján már szőke hajjal fog megjelenni, így hamarosan képünk is lesz.



A Page to Premier beszélgetett Shailene-nel és Ansellel:


Ma az interjúm során, amit Ansel Elgorttal és Shailene Woodley-val készítettem a Csillagainkban a hiba sajtókonferencián, ahol Shailene Woodley elmondta nekem, hogy befesteti a haját szőkére Tris Prior szerepére A beavatott folytatására, A lázadóra!

Ezt nem sikerült lencsevégre kapnom, mivel épp akkor mondta, mikor helyet foglalt. Azonban mikor leült mellém, odafordult hozzám, és azt mondta: 
"Holnap nekem is ilyen hajam lesz, mint a tiéd!" 
Az én reakcióm csak ennyi volt: "Micsoda!?" Egyértelmű volt, mire gondol, hiszen nekem rövid világosszőke hajam van. "Szőkére festeted a hajad?"
"Igen! Holnap visszakapom Tris szőke haját A lázadó miatt!" Válaszolta.

Szóval legyetek éberek! Mikor majd találkozunk Shailene-t a Csillagainkban a hiba turné állomásain a következő napokban, és a Június 2-ai premieren, ismét Tris szőke fürtjeit fogjuk látni. Viszlát Hazel-haj! Alig várom, hogyan fog kinézni Beatrice Prior haja A lázadóban - mivel levágja a haját a könyv elején, így nem lesz olyan hosszú haja, mint az első filmben volt, de arra számítok, kissé meghosszabbítják a haját vagy dúsabbá varázsolják neki, hogy hosszabbnak tűnjön, mint amilyen most Shailene haja. Bubifrizurára számítok!

~PageToPremier~

Személy szerint én nagyon kíváncsi leszek A lázadó Trisre, mert nekem a könyvekben is így rövid hajjal a kedvencem. Alig várom, hogy láthassam. Amint lesz valami hír, már hozom is!


UPDATE:

Máris vannak képek Shai új hajáról. Nekem picit fura, de gondolom nem ez a végleges, mivel még durván egy hónap van a forgatásig. De már alakul... Tegnap Shairől a David Letterman Show felé menet készült az első kép, valamint Shailene ott volt a MET Gala-n, arról van a második kép.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése